YENİŞEHİR ANAOKULU
Merkezefendi Mh. 1700 Sok.No1 DENİZLİ

VİZYON

Atatürk, ilkelerine bağlı, milli-manevi değerlerinin benimsemiş, kültürüne sahip çıkan, bilimsel düşünen, proje üreten, kendine güvenen, yenilikçi, çağdaş bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Milli Eğitimimin temel amaç ve ilkelerine bağlı olarak; Okul Öncesi Eğitiminin Amaç ve ilkelerine uygun, çocukların bireysel özellikleri ile okulun ve çevrenin olanaklarını dikkate alarak, tüm gelişim alanlarını destekleyen, araştırma, sorgulama, problem çözme, üretme gibi becerileri geliştirmeye olanak tanıyan ortamlar oluşturarak, milli ve manevi değerlere bağlı, sevgi, saygı ve işbirliği içinde sorumluluk sahibi, paylaşımcı, özgüvenli, yaratıcı, çevreye duyarlı, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmek.

Beslenme Dostu Okul, Temiz Okul Sağlıklı okul (Beyaz Bayrak)
Öğretim Şekli :ikili

ikili

07;45-17;45